19:45 uur 23-01-2024

FlexTrade lanceert nieuw issuemanagementsysteem in overleg met Neuberger Berman

FlexTrade Systems stelt activamanagers en multi-strat buy-side bedrijven voortaan in staat om hun nieuwe issuemanagement-workflows te stroomlijnen met FlexNIMS, een volledig geïntegreerde end-to-end oplossing voor aandelenkapitaalmarkten ten behoeve van buy-side instellingen.

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– FlexTrade Systems (@FlexTrade), een internationale leider in multi-activa-uitvoering en orderbeheersystemen, kondigde een nieuwe aanbieding aan voor traders van openbare aandelen om de aanbiedingen van aandelen te plannen, te beheren en uit te voeren via FlexNIMS, hun nieuwe issuemanagementsysteem.

Aan de hand van deze ‘all-in-one’-oplossing kunnen internationale buy-side bedrijven de tijd en het hiermee verbonden risico verminderen met behulp van het nieuwe issuemanagementproces voor IPO’s, Follow-Ons, en Block Trades door het proces van de dealbeoordelingsefase, interne interestenaggregatie en goedkeuringen tot aan de controle van de conformiteit en gepersonaliseerde individuele allocaties op de dag van de deal te beheren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Matthew Halicki

matthew.halicki@flextrade.com
kantoor: +1 516-304-3672 516

gsm: +1 516-287-3215

Check out our twitter: @NewsNovumpr