22:28 uur 15-02-2024

Internationale ratingbureaus bevestigen rating met verbeterde ‘stabiele’ vooruitzichten voor verschillende Adani-portfoliobedrijven

Redactieoverzicht

  • Moody’s en S&P hebben de ratings voor alle emittenten binnen het Adani-complex opnieuw bevestigd. Dit weerspiegelt de bevestiging van de rating van acht (8) emittenten en het herstel van de stabiele vooruitzichten van vijf (5) entiteiten door beide ratingbureaus.
  • Fitch heeft de ratings van alle emittenten binnen het Adani-complex met stabiele vooruitzichten gehandhaafd.
  • Dit volgt op de succesvolle demonstratie van robuuste prestaties op kwartaalbasis, toegang tot kapitaal tegen marktprijzen en geen staartrisico met enig neerwaarts scenario

AHMEDABAD, India–(BUSINESS WIRE)– Internationale ratingbureaus Moody’s (zie persbericht van 13 februari 2024) en S&P (zie persbericht van 22 januari 2024) hebben de vooruitzichten bevestigd en opgewaardeerd naar ‘stabiel’ voor alle uitgiften van het Adani-complex die op de internationale markt zijn uitgegeven door verschillende Adani Portfolio-bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor mediavragen contact op met Roy Paul: roy.paul@adani.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr