12:30 uur 14-02-2024

Volop mogelijkheden door de snelle uitbreiding van de Europese ESG-diensten

Naarmate de urgentie van het aanpakken van wereldwijde uitdagingen hoger wordt, neemt de betekenis van duurzaamheid en ESG als cruciale kaders voor het bevorderen van positieve veranderingen steeds verder toe, aldus het rapport ISG Provider Lens™

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– De groeiende bezorgdheid van consumenten en ambitieuze overheidsmaatregelen leiden tot een stijgende vraag naar duurzaamheids- en ESG-oplossingen in Europa, zo blijkt uit een nieuw onderzoeksrapport dat vandaag is gepubliceerd door de Information Services Group (ISG) (Nasdaq: III ), een toonaangevend internationaal onderzoeks- en adviesbureau, gespecialiseerd in technologie.

Uit het duurzaamheids- en ESG-rapport ISG Provider Lens™ 2023 blijkt dat de wereldwijde markt voor duurzaamheids- en ESG-oplossingen en -diensten op koers ligt om te groeien van ongeveer EUR 50 miljard in 2022 naar ruim EUR 100 miljard in 2030.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de pers:

Will Thoretz, ISG

+1 203 517 3119

will.thoretz@isg-one.com

Philipp Jaensch, ISG

+49 151 730 365 76

philipp.jaensch@isg-one.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr