14:02 uur 14-02-2024

Lenovo onthult op de MWC haar nieuwste portfolio van AI-pc’s en Far Edge Computing, waarmee innovatieve AI voor iedereen binnen handbereik komt

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Tijdens de MWC, het grootste evenement van de technologiebranche voor het connectiviteitsecosysteem (26 tot 29 februari in Barcelona, Spanje), onthult Lenovo (stand #3N30) haar nieuwste portfolio van AI-apparaten en infrastructuuroplossingen tot nog toe. Daarnaast presenteert het bedrijf twee nieuwe apparaatconcepten die sterk afwijken van de traditionele vormfactor voor pc’s en smartphones.

Tijdens de CES lanceerde Lenovo haar eerste AI-pc’s. Daar introduceerde het bedrijf de technologie in haar ThinkBook, ThinkPad, Yoga, Legion en ThinkCentre PC-portfolio. Onder het motto “AI for All” onthult Lenovo op de MWC verschillende nieuwe AI-pc’s en oplossingen voor edge computing, hetgeen ertoe zal leiden dat de technologie in 2024/2025 meer mainstream zal worden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Stuart Gill – sgill@lenovo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr