09:11 uur 13-02-2024

Zextras Carbonio Community Edition: Een van de beste gratis en opensource digitale werkplek- en e-mailplatforms voor communicatie en samenwerking met extra privacy

MILAAN–(BUSINESS WIRE)– Zextras, een toonaangevend bedrijf op het gebied van de ontwikkeling van innovatieve e-mailoplossingen, maakt met trots de lancering bekend van Carbonio Community Edition (CE), een geavanceerd, volledig opensource digitaal werkplekplatform dat is ontworpen om organisaties in staat te stellen zelf hun eigen samenwerkingsomgeving te hosten, voor meer privacy en controle. Carbonio CE biedt ongeëvenaarde privacy voor bedrijven die op zoek zijn naar een robuust alternatief voor

  • opensource oplossingen als

    • Zimbra OSE
  • of SaaS-oplossingen als

    • G Suite
    • Microsoft 365 Online

Carbonio CE is een zogeheten FOSS-oplossing (Free and Open Source Software) die gebruikers volledige controle over hun software-infrastructuur geeft. Dit biedt mogelijkheden voor maatwerk en integratie, afgestemd op de specifieke vereisten van elk bedrijf.

Features

Dit krachtige platform omvat essentiële communicatietools, zoals

  • E-mail
  • Agenda’s
  • Contactpersonen
  • Taken
  • Chat
  • Videogesprekken

Het platform biedt een samenhangende omgeving waarin teamleden gemakkelijk contact kunnen onderhouden en kunnen samenwerken, waar ze ook zijn, via een webclient of met behulp van mobiele apparaten. Privacy en veiligheid staan voorop in het ontwerp van Carbonio CE, zodat gevoelige gegevens vertrouwelijk worden gehouden en worden beschermd tegen toegang door onbevoegden.

Oplossing van Enterprise-niveau

Zextras maakt gebruik van de kracht van opensourcetechnologie en biedt bedrijven van elke omvang een oplossing van Enterprise-niveau, zonder de voor Enterprise-niveau gebruikelijke hoge kosten. Dankzij de schaalbare architectuur kan Carbonio CE moeiteloos worden aangepast aan de veranderende behoeften van organisaties, waardoor het platform ideaal is voor het midden- en kleinbedrijf (mkb).

Naast de standaard beschikbare functies profiteert Carbonio CE van de erkende expertise van Zextras op het gebied van e-mailoplossingen en samenwerkingssystemen. Dit nieuwe platform gaat een revolutie teweegbrengen in de wijze waarop bedrijven intern communiceren en onderstreept de toewijding van Zextras tot het leveren van technologische oplossingen van topklasse.

Beschikbaarheid

Carbonio CE is nu beschikbaar om te downloaden, zodat bedrijven hun eerste stap kunnen zetten op weg naar een veiligere, efficiëntere digitale werkplek die samenwerking bevordert.

Meer informatie over Carbonio Community Edition en hoe dit platform de communicatie-infrastructuur van uw organisatie kan transformeren: https://lp.zextras.com/carbonio-ce/?utm_source=business_wire&utm_medium=pr&utm_campaign=carbonio_ce_launch

Over Zextras

Zextras is een toonaangevend softwareontwikkelingsbedrijf, gespecialiseerd in het creëren van geavanceerde oplossingen voor het verbeteren van digitale platforms voor communicatie en samenwerking. Met een sterke focus op gebruikersprivacy en opensourcetechnologie streeft Zextras ernaar om geavanceerde en toch intuïtieve tools te bieden die tegemoetkomen aan de eisen van een evoluerend digitaal landschap.

Meer informatie: https://lp.zextras.com/carbonio-ce/?utm_source=business_wire&utm_medium=pr&utm_campaign=carbonio_ce_launch

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactgegevens voor de media

Paolo Storti
CEO
marketing@zextras.com

Zextras
http://www.zextras.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr