09:15 uur 04-12-2023

Zextras introduceert Carbonio – een eigen digitale werkplek

MILAAN–(BUSINESS WIRE)– Zextras, de toonaangevende leverancier van e-mail- en samenwerkingsoplossingen, introduceert Carbonio – een eigen digitale werkplek voor de publieke sector en en de gereguleerde industrieën.

Carbonio komt naar voren als een uitzonderlijke oplossing voor de publieke sector, waarmee interne teams en belanghebbenden een uitgebreide digitale werkplek krijgen aangeleverd. Carbonio biedt een reeks allesomvattende functies die ook volledig aanpasbaar zijn. Van e-mails en agenda’s tot videovergaderingen en bestandenopslag, Cabonio kan op superieure wijze worden aangepast aan unieke technische vereisten of bedrijfsdoelstellingen. Met de veilige softwareoplossingen, afgestemd op de specifieke beveiligingsbehoeften van het land en de specifieke regio’s, is Carbonio zeer aantrekkelijk voor gereguleerde industrieën om hun activiteiten te verbeteren.

Het platform legt de focus op een robuuste naleving van de wereldwijde regelgeving voor gegevensbescherming, waaronder de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit zorgt voor een veilige digitale omgeving voor gebruikers, zodat hun gegevens goed worden beschermd. Deze krachtige afstemming op strenge regelgeving positioneert Carbonio verder als een betrouwbare keuze voor bedrijven die hun activiteiten toekomstbestendig willen maken en tegelijkertijd aan internationale privacynormen willen voldoen.

Carbonio is een compleet en privé alternatief voor Microsoft 365. Het biedt alle functies van Microsoft 365, maar met de extra beveiliging en privacy die de publieke sector en gereguleerde industrieën nodig hebben. Carbonio kan worden gehost in het eigen datacenter van de klant, zodat alle gegevens onder controle van de klant blijven, of door een lokale Cloud Service Provider (CSP) of Managed Service Provider (MSP), die een Software as a Service (SaaS) oplossing biedt, in volledige naleving van de lokale regelgeving.

“De publieke sector en gereguleerde sectoren zijn op het gebied van privacy onderbediend door de grote aanbieders van cloudgebaseerde productiviteitsoplossingen,” aldus Paolo Storti, CEO van Zextras. “Carbonio vult dit gat door een compleet en privaat alternatief voor Microsoft 365 te leveren. We zijn verheugd deze oplossing aan onze klanten te kunnen aanbieden.”

Carbonio is nu verkrijgbaar. Ga voor meer informatie naar https://www.zextras.com/carbonio

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alberto Pittoni

Sales Director

+39 340 548 6681

Zextras

www.zextras.com
Sales@zextras.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr