18:16 uur 12-02-2024

Visa breidt mogelijkheden en beschikbaarheid van zijn digitale portemonnee uit

Nieuwe tokenisatie en regionale uitbreiding zorgen voor een concurrentievoordeel, terwijl de acceptatie van virtuele kaarten wordt versneld

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Visa (NYSE:V), een wereldleider op het gebied van digitale betalingen, heeft uitgebreide mogelijkheden voor digitale portemonnees aangekondigd binnen Visa Commercial Pay, een reeks B2B-betalingsoplossingen gebouwd in samenwerking met Conferma Pay, ‘s werelds belangrijkste leverancier van virtuele betalingstechnologie, om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop bedrijven transacties wereldwijd beheren.

De innovatie stelt financiële instellingen in staat virtuele bedrijfskaarten toe te voegen aan de digitale portemonnee van werknemers – inclusief portemonnees van derden zoals Apple Pay en Google Pay – om het gemak, de veiligheid en de flexibiliteit voor zakelijke gebruikers te vergroten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

David Thum

dthum@visa.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr