06:00 uur 08-02-2024

Spatial lanceert Data Prep

CAD-gegevens vereenvoudigen, optimaliseren en repareren

BROOMFIELD, Colorado–(BUSINESS WIRE)– Spatial Corp, de toonaangevende leverancier van toolkits voor softwareontwikkeling voor ontwerp-, productie- en technische oplossingen, dochteronderneming van Dassault Systèmes, heeft vandaag de alpha-release van Data Prep bekendgemaakt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240205953481/nl/

Data Prep, de nieuwste add-on van Spatial voor 3D InterOp, bereidt geïmporteerde CAD-gegevens voor op downstream workflows en maakt daarbij gebruik van de expertise van Spatial op het gebied van geometrie en de kracht van de 3D-modelontwerpsystemen.

Het voorbereiden van CAD-gegevens is een belangrijke stap voor toepassingen op het gebied van productie, simulatie, robotica, AEC en andere domeinen. De omvang en complexiteit van CAD-modellen zal blijven toenemen, en ook de reikwijdte van de gegevens in CAD-bestanden breidt zich steeds verder uit naar verschillende disciplines.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Spatial Corp, contactpersoon voor de pers
Feriel JEDIDI DUPONT

+33 1 6162 8201

Feriel.JEDIDI@3ds.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr