08:39 uur 17-02-2022

Spatial kondigt de Insiderstop van 2022 aan

2022 Insiderstop: Een evenement gebouwd voor ontwikkelaars van 3D-softwareapplicaties; leer wat er nieuw is bij Spatial en hoe u de technologieën het beste kunt benutten.

BROOMFIELD, Colorado–(BUSINESS WIRE)– Spatial Corp, de toonaangevende leverancier van 3D-softwareontwikkelingstoolkits voor ontwerp-, productie- en engineeringoplossingen, en een dochteronderneming van Dassault Systèmes, kondigt vandaag haar 2022 3D Insiderstop op 7 april 2022 aan. Dit evenement wordt gehouden in het Eurostars Grand Central Hotel in München, Duitsland, en staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in de technologie van Spatial. Dit educatieve evenement richt zich op technische onderwerpen die ontwikkelaars van 3D-softwaretoepassingen zullen helpen bij het verder gebruiken van de Software Development Kits van Spatial.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220216005972/nl/

Spatial 3D Insiders' Summit 2022 (Graphic: Business Wire)

Spatial 3D Insiders’ Summit 2022 (Graphic: Business Wire)

Dit evenement heeft een scala aan educatieve sessies en activiteiten, waaronder:

  • Presentaties over verschillende initiatieven van Spatial, van plannen voor specifieke branche-workflows en oplossingen tot stappenplannen voor producten en branchegedachten.
  • Mogelijkheden om één op één af te spreken met Spatial teamleden.
  • Partnerpresentaties met geavanceerde en innovatieve oplossingen voor moeilijke uitdagingen en nieuwe industrieën.
  • Netwerkactiviteiten om anderen te leren kennen in softwareontwikkeling en de 3D-modelleringsruimte.
  • Ontdek wat er nieuw is bij Spatial, leer over de nieuwste functies en krijg inzicht in toekomstige productplannen.

Registratie is volledig gratis; deelnemers zijn echter verantwoordelijk voor hun reizen, accommodatie en maaltijden buiten een kopje koffie en lunch op 7 april. Meld u hier aan om met ons mee te doen: https://info.spatial.com/2022-insiders-summit-information-registration

Over Spatial Corp

Spatial Corp, een dochteronderneming van Dassault Systèmes, is de toonaangevende leverancier van toolkits voor de ontwikkeling van 3D-software voor technische toepassingen in een breed scala van industrieën. Spatial 3D-modellering, 3D visualisatie, en CAD-vertaling toolkits voor softwareontwikkeling helpen ontwikkelaars van toepassingen om marktleidende producten te leveren, de focus op kerncompetenties te behouden en de time-to-market te verkorten. Al meer dan 30 jaar worden de 3D-toolkits voor softwareontwikkeling van Spatial gebruikt door veel van ‘s werelds meest erkende softwareontwikkelaars, fabrikanten, onderzoeksinstituten en universiteiten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Broomfield, Colorado, en Spatial heeft kantoren in de VS, Duitsland, Japan, China en het Verenigd Koninkrijk. Ga voor meer informatie naar www.spatial.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Spatial Corp Contactpersoon voor de pers
Jeffrey Switzer

+1 774 843 6217

jeffrey.switzer@3ds.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr