22:52 uur 07-02-2024

Green Glove-programma van Tigo Energy voor C&I Solar slaat een brug naar zonne-energieservice van topkwaliteit

Het Green Glove-serviceprogramma van Tigo creëert een cruciale link tussen fabrikanten van hardware voor systemen op zonne-energie, systeemontwerpers en installateurs ten behoeve van kwaliteit en lange levensduur van zonne-energie-installaties.

CAMPBELL, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Tigo Energy, Inc. (NASDAQ: TYGO), een vooraanstaande leverancier van intelligente oplossingen voor zonne-energie en energieopslag, maakte vandaag bekend dat installateurs heel tevreden zijn over het innovatieve Green Glove-programma van het bedrijf, omdat het team tijdens alle installatiefasen voor ondersteuning instaat. Het Green Glove-programma is beschikbaar voor alle installateurs van zonnepanelen en is specifiek ontworpen om een voortreffelijke ondersteuningservaring te bieden die het traject van de C&I-installateur van het ontwerp tot de inbedrijfstelling verrijkt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Technica Communications

Cait Caviness

E-mail: tigoenergy@technica.inc

Check out our twitter: @NewsNovumpr