20:13 uur 01-02-2024

50e verjaardag van Mobil 1: klaar voor wat komen zal

Tijdens het hele jaar 2024 zal ‘s werelds toonaangevende merk synthetische motorolie haar 50 jaar in de automobielsector vieren met speciale activeringen die historische, lopende en nieuwe relaties met OEM’s, partners in de motorsport en vele anderen in de kijker stellen

SPRING, Texas–(BUSINESS WIRE)– ExxonMobil viert trots de 50e verjaardag van de voorstelling van Mobil 1™ motorolie op de wereldwijde markt. In 2024 herdenkt ExxonMobil haar 50-jarige geschiedenis van het merk Mobil 1™ met een aantal initiatieven binnen partnerschappen, de motorsport en virtuele realiteit, die telkens de achtergrond van het merk en wat er komen zal in de schijnwerpers brengen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240201017158/nl/

In het begin was het merk Mobil 1 de eerste volledig synthetische motorolie voor auto’s en breidde later uit tot een lijn van oliën van het merk Mobil 1. Dit merk stond in de frontlijn voor het beschermen van motoren van auto’s op gas en recenter ook van hybride en elektrische auto’s, waarbij deze olie de voorbije 5 decennia voor ongeëevenaarde kwaliteit en prestaties zorgde.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sean Hixson

shixson@webershandwick.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr