15:20 uur 18-01-2024

Xylem ondertekent een contract met Publiacqua om de duurzame toekomst van water in Italië te steunen

Versterking van lokale gemeenschappen met geavanceerde watertechnologie

WASHINGTON–(BUSINESS WIRE)– Xylem (NYSE: XYL), een vooraanstaand internationaal watertechnologiebedrijf dat zich toelegt op het oplossen van de moeilijkste waterproblemen van de wereld, realiseert een nieuwe mijlpaal in Italiës streven naar duurzaam water via een innovatief akkoord met het Toscaanse Publiacqua.

Onder een contract van drie jaar beoogt Xylem om de veerkracht en operationele efficiëntie van de waterinfrastructuur van Medio Valdarno te versterken door baanbrekende technologieën aan te wenden, zoals analyse van metergegevens, modules voor lekdetectie in realtime en voorspellende onderhoudstools. Deze oplossingen zullen de regio in staat stellen om proactief te reageren op variërende vragen naar water en op milieu-uitdagingen, bijvoorbeeld bij droogte, om zo een efficiëntere en meer betrouwbare watertoevoer te verzekeren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Houston Spencer

+1 (914) 240-3046

Houston.Spencer@xylem.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr