21:41 uur 18-01-2024

Hyperice breidt IP-handhavingsactie uit, spant rechtszaken aan wegens inbreuk op percussiepatenten tegen een Sharper Image, HoMedics, Ekrin Athletics en meer dan een dozijn anderen

Verwachting is dat er tot wel 100 rechtszaken zullen worden aangespannen ter bescherming van onlangs uitgegeven patenten om veelvoorkomende kwesties inzake intellectuele-eigendomsinbreuk binnen de markt voor massagepistolen aan te pakken

IRVINE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Hyperice, een hoogwaardig wellnessmerk en innovator op het gebied van percussie, dynamische luchtcompressie, thermische, vibratie- en contrasttherapietechnologie, heeft op dinsdag 16 januari 2024 in verband met de verkoop van percussiemassagepistolen 16 aanvullende rechtszaken aangespannen bij de federale rechtbank tegen Sharper Image, HoMedics, Ekrin Athletics en ruim een dozijn anderen, waaronder detailhandelaren CVS, Costco, Walgreens en Kohl’s, wegens inbreuk op Hyperice’s gepatenteerde percussiemassagetechnologie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240118395505/nl/

Hypervolt 2 Pro from Hyperice (Photo: Business Wire)

Hypervolt 2 Pro from Hyperice (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Will McClaran

Jack Taylor PR

hyperice@jacktaylorpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr