18:53 uur 18-01-2024

ELIQUENT Life Sciences kondigt de overname aan van op Europa gerichte regelgevende partner: RApport Global Strategic Services

WASHINGTON–(BUSINESS WIRE)– ELIQUENT Life Sciences (ELIQUENT), een internationaal adviesbureau gespecialiseerd in regelgeving voor de sector van de biowetenschappen, maakte vandaag de overname bekend van RApport Global Strategic Services (RApport). RApport is een internationaal adviesbureau gespecialiseerd in regelgeving gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, dat ondersteuning biedt aan innovators in biowetenschappen die voor producten over de hele wereld een vergunning verwerven en behouden. De overname van RApport door ELIQUENT vormt een belangrijke stap voor de internationale groei van het bedrijf en voor haar uitgebreide Europese capaciteiten.

De Europese expertise van RApport breidt de geografische armslag van ELIQUENT uit en zorgt voor een dynamische portefeuille van internationale consultingservices op gebied van regelgeving. De gecombineerde capaciteiten van ELIQUENT en RApport maken end-to-end regelgevende oplossingen mogelijk, ontworpen om ontwikkeling, marktintroductie en conformiteitsstrategieën binnen wereldwijde markten te stroomlijnen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Taryn Fritz Walpole

twalpole@eliquent.com
202-445-7679

Check out our twitter: @NewsNovumpr