21:45 uur 11-01-2024

ELIQUENT Life Sciences kondigt Steve Purtell aan als Chief Financial Officer

WASHINGTON–(BUSINESS WIRE)– ELIQUENT Life Sciences, een mondiaal regelgevend adviesbureau voor de life sciences-industrie, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Steve Purtell als nieuwe Chief Financial Officer (CFO). Deze strategische toevoeging aan het leiderschapsteam van ELIQUENT onderstreept de toewijding van het bedrijf aan financiële uitmuntendheid en duurzame groei.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240111009635/nl/

Steve Purtell - Chief Executive Officer, ELIQUENT Life Sciences (Photo: Business Wire)

Steve Purtell – Chief Executive Officer, ELIQUENT Life Sciences (Photo: Business Wire)

“De benoeming van Steve komt op een belangrijk moment voor ELIQUENT. Terwijl we de vijf Validant Group-bedrijven verenigen en onze wereldwijde voetafdruk uitbreiden, zullen Steve’s leiderschap en financiële expertise een cruciale rol spelen in onze voortdurende groei,” aldus Tim Dietlin, Chief Executive Officer van ELIQUENT Life Sciences.

In zijn rol als CFO is Steve verantwoordelijk voor het aansturen en uitvoeren van alle financiële activiteiten van ELIQUENT.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Taryn Fritz Walpole

twalpole@eliquent.com
202-445-7679

Check out our twitter: @NewsNovumpr