04:39 uur 17-01-2024

Visa rondt overname van Pismo af

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Visa (NYSE:V) heeft vandaag aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst heeft getekend voor de overname van Pismo, een cloudgebaseerd platform voor uitgifteverwerking en kernbankieren.

Nu de transactie is afgerond, biedt de combinatie van Visa en Pismo aan klanten kernbank- en kaartuitgifteverwerkingsmogelijkheden voor elk producttype via cloud native API’s. Visa kan nu het Pismo-platform gebruiken om klanten van financiële instellingen ondersteuning en connectiviteit te leveren voor opkomende betaalschema’s en RTP-netwerken.

“Kernbank- en uitgifteverwerkingsmogelijkheden zijn heel belangrijk voor veel van de klanten van onze financiële instellingen en fintech-partners”, zegt Jack Forestell, Chief Product en Strategy Officer bij Visa.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Visa

Constantine Panagiotatos

Press@visa.com

Pismo

Debora Fortes

press@pismo.io

Check out our twitter: @NewsNovumpr