16:04 uur 17-01-2024

Citi Foundation kondigt 2024 Global Innovation Challenge aan om pioniersoplossingen voor dakloosheid van non-profits te versterken

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– De Citi Foundation (de “Foundation”) gaf vandaag een RFP (Request for Proposals = offerteaanvraag) uit voor haar recente Global Innovation Challenge, een financieringsmodel om de impact van non-profits van over de hele wereld die de zich ontfermen over een aantal van de meest prangende problemen van de maatschappij wat meer wind in de zeilen te geven. De 2024 Global Innovation Challenge zal gezamenlijk $25 miljoen voorzien in katalytische financiering aan 50 gemeenschapsorganisaties die op nieuwe manieren werken om dakloosheid aan te pakken.

Onzekerheid op het vlak van huisvesting is een alom gekend probleem. Volgens de Verenigde Naties zijn er wereldwijd naar schatting om en bij 150 miljoen mensen die geen woning hebben. Citi en de Citi Foundation onderkennen dat veilige, betaalbare en stabiele huisvesting een belangrijke factor is die bijdraagt tot het economische en sociale welzijn van personen, gezinnen en gemeenschappen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andrew Talbot, communicatie Citi Foundation / andrew.talbot@citi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr