23:18 uur 22-02-2023

Citi Foundation kondigt inaugurele wereldwijde innovatie-uitdaging aan om non-profitorganisaties in staat te stellen de voedselzekerheid over de hele wereld te verbeteren

Het verzoek van $ 25 miljoen om voorstellen streeft ernaar non-profitorganisaties te ondersteunen die baanbrekende voedselveiligheidsprojecten leiden die zijn ontwikkeld om de fysieke en financiële gezondheid van achtergestelde gemeenschappen te stimuleren

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– De Citi Foundation (de ‘Foundation’) heeft vandaag zijn allereerste wereldwijde innovatie-uitdaging aangekondigd om de impact van non-profitorganisaties die innovatieve oplossingen ontwikkelen om de voedselzekerheid te verbeteren, over de hele wereld te helpen opschalen. Deze inaugurele uitdaging zal een collectieve $ 25 miljoen verstrekken aan 50 organisaties ter ondersteuning van de beproeving of uitbreiding van ideeën en projecten die zijn ontworpen om dit probleem aan te pakken en de fysieke en financiële gezondheid van gezinnen en gemeenschappen met lage inkomens te versterken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andrew Talbot, Citi Foundation Communications

andrew.talbot@citi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr