18:33 uur 16-01-2024

TreviPay en Mastercard gaan samenwerken om B2B-financieringsmogelijkheden met nettovoorwaarden te lanceren voor elke leverancier die creditcards accepteert

Leveranciers kunnen de handelskredietfinanciering en -facturering van TreviPay nu uitbreiden naar zakelijke kopers

OVERLAND PARK, Kan.–(BUSINESS WIRE)– TreviPay, het meest vertrouwde B2B-betalings- en factureringsnetwerk, heeft vandaag de lancering aangekondigd van zijn Universal Acceptance-oplossing om de toegang van leveranciers tot en een snellere implementatie van de betalings- en factureringstechnologie van TreviPay uit te breiden, in samenwerking met Mastercard. Leveranciers die Mastercard accepteren, kunnen de nettovoorwaarden, of handelskredietfinanciering, en facturering op SKU-niveau uitbreiden naar zakelijke kopers via de Universal Acceptance-oplossing van TreviPay, waarbij gebruik wordt gemaakt van de commerciële kaartbetalingsmogelijkheden van Mastercard.

Uit onderzoek1 in opdracht van TreviPay is gebleken dat de drie grootste pijnpunten van wereldwijde zakelijke kopers inefficiënte processen, onjuiste facturering en trage onboarding zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CONTACTPERSOON VOOR DE MEDIA:
Alissa Clayton

The Fletcher Group

647.390.9085

alissa@fletchergroupllc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr