12:00 uur 26-03-2024

TreviPay introduceert nieuwe financieringsoptie en betalingsapplicatiefuncties voor B2B-nettovoorwaarden-programma’s

Nieuwe functies stellen verkopers in staat hun order-to-cash-proces te optimaliseren met de beheerde services en het configureerbare A/R-automatiseringsplatform van TreviPay

OVERLAND PARK, Kan.–(BUSINESS WIRE)– TreviPay, het meest vertrouwde B2B-betalings- en factureringsnetwerk, kondigt vandaag een nieuwe zelffinancieringsoptie aan, samen met verbeterde betalingsapplicatiefuncties om verkopers meer controle te geven over hun handelskredietportefeuille en tegelijkertijd gebruik te maken van het configureerbare technologieplatform van TreviPay. De mogelijkheid om gebruik te maken van zelffinanciering (een onderneming gebruikt zijn kapitaal om zijn nettovoorwaarden-programma te financieren en te ondersteunen) in combinatie met de order-to-cash-mogelijkheden en -partnerschappen van TreviPay geeft verkopers een ruime keuze en meer controle over de manier waarop zij hun bedrijfsgroei financieren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alissa Clayton

The Fletcher Group

647.390.9085

alissa@fletchergroupllc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr