18:35 uur 16-01-2024

DOCOMO stelt tentoon op de MWC Barcelona 2024, ‘s werelds grootste tentoonstelling voor mobiele telefonie

— Ervaar de toekomst van connectiviteit met FEEL TECH: een innovatieve technologie voor zintuiglijk delen —

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– NTT DOCOMO, INC. maakte vandaag bekend dat het zal tentoonstellen op de MWC Barcelona 2024, ‘s werelds grootste tentoonstelling van de telefoniesector, in Barcelona, in Spanje, van 26 tot 29 februari. Op de stand van DOCOMO worden de nieuwe technologische snufjes van het voorbije jaar voorgesteld, samen met presentaties toegespitst op de kernthema’s van 6G, Open RAN (open radio access networks) en XR (extended reality), bedoeld om de internationale standaardisering te bevorderen en wereldwijde bedrijfskansen te stimuleren met de implementatie van communicatietechnologieën van de nieuwste generatie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240116704193/nl/

NTT DOCOMO Booth at MWC Barcelona 2024 (Graphic: Business Wire)

NTT DOCOMO Booth at MWC Barcelona 2024 (Graphic: Business Wire)

Voor 6G worden er interactieve demonstraties gehouden van FEEL TECH®, een innovatieve technologie die het delen van zintuiglijke informatie tussen mensen revolutionair verandert dankzij DOCOMO’s Human Augmentation Platform verbonden met een 6G-netwerk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie neemt u contact op met:

NTT DOCOMO
Mr. Ryoichi Sakurai of Mr. Ryohei Yoshioka

Afdeling merkcommunicatie

mwc_pr@nttdocomo.com

Weber Shandwick voor NTT DOCOMO
nttdocomo@webershandwick.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr