19:27 uur 11-01-2024

Altium lanceert Altium 365 BOM Portal, ter overbrugging van de kloof tussen engineering- en inkoopteams

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Altium, LLC (ASX: ALU), een wereldleider in elektronische ontwerpsystemen, kondigt de lancering aan van de BOM Portal binnen het Altium 365-platform. De BOM Portal is ontworpen om de samenwerking tussen engineering- en inkoopteams dramatisch te verbeteren en biedt een uniforme aanpak voor het beheer van stuklijsten (BOM’s) in elektronica-ontwerp.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240111558760/nl/

Altium 365 BOM Portal: Designed to improve collaboration between engineering and procurement (Graphic: Business Wire)

Altium 365 BOM Portal: Designed to improve collaboration between engineering and procurement (Graphic: Business Wire)

Inkoopprofessionals hebben nu inzicht in aankomende ontwerpen voordat ze worden vrijgegeven, waardoor ze problemen vroeg in het ontwikkelingsproces kunnen onderkennen. Zowel inkoop- als engineeringteams profiteren van een uitgebreid dashboard dat alle stuklijsten (BOM’s) in de productie bewaakt en direct inzicht biedt in eventuele problemen met de levering van onderdelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lena Weglarz

Content Operations Manager, Altium 365

pr@altium.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr