05:56 uur 10-01-2024

Altium 365 integreert met Z2Data voor een uitgebreide oplossing voor componentgegevens en risicobeheer

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Altium, LLC (ASX: ALU), een leider in wereldwijde software voor elektronica-ontwikkeling, kondigde vandaag de integratie aan met Z2Data, een van de meest uitgebreide risicobeheeroplossingen voor de toeleveringsketen op het gebied van elektronica.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240109285847/nl/

Introducing Z2Data Integration in Altium 365 (Graphic: Business Wire)

Introducing Z2Data Integration in Altium 365 (Graphic: Business Wire)

Deze integratie geeft Altium 365 gebruikers directe toegang tot Z2Data’s uitgebreide leveranciersketen en componentendatabase. Hierdoor kunnen ze hun veerkracht vergroten op het gebied van engineering, compliance en inkoop.

Door gebruik te maken van Z2Data’s brede database van meer dan een miljard elektronische componenten, krijgen Altium 365 gebruikers toegang tot gedetailleerde componentinformatie, van basisweerstanden tot geavanceerde geïntegreerde circuits. Deze direct van fabrikanten verzamelde gegevens zorgen voor nauwkeurigheid en betrouwbaarheid en bieden een platform voor technici en inkoopprofessionals om risico’s in de toeleveringsketen te beheren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Grace Gladue

Senior Product Marketing Manager, Altium LLC

pr@altium.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr