04:34 uur 10-01-2024

Milestone Technologies neemt Suyati Technologies Pvt Ltd over, een bedrijf voor wereldwijde IT-oplossingen met diepgaande expertise in Microsoft- en Cloud-technologieën, Salesforce-platform, Data Engineering en Advanced Analytics.

Suyati versterkt Milestone’s vermogen om AI-gebaseerde oplossingen voor zijn klanten te stimuleren door middel van diepgaande ervaring en expertise in het versnellen van CX-transformatie, waarbij het ook Milestone’s leveringsgebied uitbreidt.

FREMONT, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Milestone Technologies, een in Silicon Valley gevestigd bedrijf voor wereldwijde IT-beheerde diensten en digitale oplossingen, heeft vandaag de overname aangekondigd van Suyati Technologies Pvt Ltd, een IT-bedrijf dat technische diensten en oplossingen biedt op het gebied van Microsoft- en Cloud-technologieën, Salesforce-platform en Advanced Analytics, met hoofdkantoor in Kochi, India. De overname vergroot Milestone’s wereldwijde aanwezigheid en versterkt zijn portfolio van toepassingen en digitale technische diensten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240109425680/nl/

Suyati strengthens Milestone’s ability to drive AI enabled solutions for its clients through deep experience and expertise in accelerating CX transformation, while also expanding Milestone’s delivery footprint. (Graphic: Business Wire)

Suyati strengthens Milestone’s ability to drive AI enabled solutions for its clients through deep experience and expertise in accelerating CX transformation, while also expanding Milestone’s delivery footprint. (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Milestone Technologies, Inc.
Andreana Amaton, Chief of Staff

aamaton@milestone.tech

Check out our twitter: @NewsNovumpr