20:08 uur 18-12-2023

Een nieuw tijdperk neemt een aanvang: Milestone Technologies Inc. onthult merktransformatie

Milestone Technologies begint aan een nieuw hoofdstuk met een vernieuwde merkidentiteit

FREMONT, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Milestone Technologies, marktleider op het gebied van IT-diensten en digitale oplossingen, heeft vandaag de onthulling aangekondigd van zijn nieuwe logo en merkidentiteit. Deze belangrijke transformatie is een bewijs van het traject van Milestone van erkende dienstverleningspartner naar baanbrekende innovator in de technologiedienstensector, en onderstreept een diepgewortelde toewijding aan uitzonderlijke klantenservice en technologische vooruitgang.

“Bij Milestone worden we gedreven door de visie om de grenzen van wat mogelijk is opnieuw te definiëren en het doel om de verwachtingen van klanten consequent te overtreffen,” aldus Sameer Kishore, CEO van Milestone Technologies.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met:
Andreana Amaton

E-mail: aamaton@milestonetech.com
Tel.: 510-468-1542

Check out our twitter: @NewsNovumpr