18:48 uur 09-01-2024

NIPPON KINZOKU’s gelaste en getrokken “Fine Pipe” buis overtreft naadloze buizen

Bronbesparend, bestand tegen hoge druk en duurzamer dan naadloze buizen

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– NIPPON KINZOKU CO., LTD. (TOKIO: 5491) (Hoofdkantoor: Minato-ku, Tokio) maakt gelaste en getrokken “Fine Pipe” buizen waarvan de uitstekende kwaliteit die van de naadloze buizen overtreft. Als materiaalproducent maakt het bedrijf gebruik van speciaal geselecteerde materialen. Dankzij de eigen processen (lassen-trekken-gloeien) en de nieuwste speciaal ontworpen faciliteiten, levert NIPPON een hoogwaardige kwaliteit tegen lage kosten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240109385224/nl/

Eliminate machining chips leads eco-friendly process, and conventional fixed-length products require set-up for each piece, resulting in losses, but continuous processing of coiled products can reduce these losses. (Graphic: Business Wire)

Eliminate machining chips leads eco-friendly process, and conventional fixed-length products require set-up for each piece, resulting in losses, but continuous processing of coiled products can reduce these losses. (Graphic: Business Wire)

Kenmerken

  1. Ecologische producten

    Door van naadloze buizen op de Fine Pipe over te stappen kan het snijproces achterwege blijven, wat middelen kan besparen en de kosten aanzienlijk verlaagt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Verkoopafdeling

NIPPON KINZOKU CO., LTD.

E-mail: nikkin-overseas@nipponkinzoku.co.jp
https://www.nipponkinzoku.co.jp/en/inquiry

Check out our twitter: @NewsNovumpr