10:04 uur 21-12-2023

Axelspace haalt 44 miljoen dollar op en sluit daarmee Serie D-financieringsronde af om de groei van microsatelliettoepassingen in de maatschappij te versnellen

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– Axelspace Holdings Corporation heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf zijn Serie D-financieringsronde heeft afgerond, waarmee ongeveer 6,24 miljard Japanse yen (gelijk aan 44 miljoen Amerikaanse dollar) is opgehaald. In het kader van deze ronde worden nieuwe aandelen toegewezen aan SMBC-GB Growth I Investment Limited Partnership, verschillende andere durfkapitaalfondsen en zakelijke investeerders. Dit brengt het cumulatieve bedrag van de aandelenfinanciering op ongeveer 14,3 miljard Japanse yen.

Aankondiging van Axelspace

https://www.axelspace.com/news/seriesd/

Axelspace Corporation, een volledige dochteronderneming van Axelspace Holdings, zal de nieuwe fondsen gebruiken om aan meer uiteenlopende eisen van klanten te voldoen. Dit omvat het verbeteren van onze aardobservatiediensten door middel van de uitbreiding van onze eigen microsatellietconstellatie met momenteel vijf operationele satellieten, het aanbieden van grootschalige diensten voor de ontwikkeling en exploitatie van microsatellieten aan zowel de publieke als de private sector, en het bouwen van optische datarelais-satellietconstellaties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactgegevens voor de media
Axelspace Holdings Corporation

PR-eenheid, afdeling Communicatiepromotie

E-mail: pr@axelspace.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr