12:04 uur 01-06-2023

Axelspace kondigt nieuwe beheersstructuur aan

TOKYO–(BUSINESS WIRE)– Axelspace Corporation (hoofdzetel: Chuo-ku, Tokyo; CEO: Yuya Nakamura), een pionier in microsatellieten, kondigt haar nieuwe beheersstructuur aan, met ingang van 1 juni 2023.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230531006010/nl/

New Management Team Members: Front Row, Left to Right: Atsushi Yasuoka (Head of AxelLiner Business Division), Yuya Nakamura (CEO) , Daigo Orihara (CFO), Tatsuhiko Fukasawa (Head of AxelGlobe Business Division). Back Row, Left to Right: Yusuke Nakanishi (CSSO), Ryuichi Kokubo (Co-CTO/Information Technology), Takashi Eishima (Co-CTO/Aerospace Engineering), Makiko Hamada (CHRO), Sasaki (CISO), Yoshihiro Ota (CSO) (Photo: Business Wire)

New Management Team Members: Front Row, Left to Right: Atsushi Yasuoka (Head of AxelLiner Business Division), Yuya Nakamura (CEO) , Daigo Orihara (CFO), Tatsuhiko Fukasawa (Head of AxelGlobe Business Division). Back Row, Left to Right: Yusuke Nakanishi (CSSO), Ryuichi Kokubo (Co-CTO/Information Technology), Takashi Eishima (Co-CTO/Aerospace Engineering), Makiko Hamada (CHRO), Sasaki (CISO), Yoshihiro Ota (CSO) (Photo: Business Wire)

URL Axelspace-aankondiging

https://www.axelspace.com/news/20230601/

Achtergrond bij de overgang naar de nieuwe beheersstructuur

Sinds de oprichting in 2008 door een team van drie leden, heeft ons bedrijf een stevige reputatie opgebouwd dankzij haar inspanningen op gebied van de ontwikkeling, productie en exploitatie van negen microsatellieten, waaronder de WNISAT-1, de eerste satelliet ter wereld voor bewaking van het ijs in de Arctische Zee, en RAPIS-1, het eerste project toevertrouwd door JAXA, de Japanse Aerospace Exploration Agency, voor een start-up in de ruimte van ontwikkeling tot exploitatie. Het pioniersproject van ons bedrijf, de commerciële constellatiebusiness “AxelGlobe” voor observatie van de Aarde, de allereerste in zijn soort in Japan, heeft zich uitgebreid tot een vloot van vijf satellieten met de lancering van vier satellieten in 2021.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactinfo voor media
Axelspace Holdings

PR-eenheid, afdeling communicatiepromotie

pr@axelspace.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr