10:45 uur 20-12-2023

Biocytogen sluit overeenkomst voor multi-target antilichamen met Neurocrine Biosciences

PEKING en SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Biocytogen Pharmaceuticals (Beijing) Co., Ltd. (“Biocytogen”, HKEX: 02315) heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf een evaluatie- en optieovereenkomst voor antilichamen heeft gesloten met Neurocrine Biosciences, Inc. De overeenkomst biedt Neurocrine Biosciences toegang tot de volledig menselijke antilichamen van Biocytogen tegen meerdere gespecificeerde doelwitten, met een optie om een licentie af te nemen voor geselecteerde antilichamen ten behoeve van therapeutische productontwikkeling, productie en commercialisering voor alle toepassingen wereldwijd. Onder voorbehoud van wederzijdse overeenstemming kunnen in deze overeenkomst aanvullende doelwitten worden opgenomen. De antilichamen zijn gegenereerd door de eigen RenMice®-platforms van Biocytogen.

In de voorwaarden van de overeenkomst is bepaald dat Biocytogen recht heeft op een vergoeding wanneer een optie wordt gelicht, naast mijlpaalbetalingen voor ontwikkeling en commercialisering en een royaltypercentage op de netto-omzet van minder dan tien procent voor elk geselecteerd doelwit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Biocytogen
Antilichamen en platforms: BD-Licensing@biocytogen.com
Media: pr@bbctg.com.cn

Check out our twitter: @NewsNovumpr