20:30 uur 31-05-2023

Biocytogen opent kantoor in San Francisco om globalisering te versnellen

BEIJING & SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Biocytogen Pharmaceuticals (Beijing) Co., Ltd. (‘Biocytogen’, HKEX: 02315) heeft de opening aangekondigd van een nieuw kantoor in San Francisco, Californië, VS. De nieuwe ruimte zal gericht zijn op het versnellen van de globalisering van de activiteiten van Biocytogen.

San Francisco staat bekend als een centrum van de biotechnologie-industrie en is de thuisbasis van verschillende gerenommeerde biofarmaceutische bedrijven. Bovendien vergemakkelijkt de nabijheid van universiteiten van wereldklasse de transformatie van academische ontdekkingen in levensreddende therapieën. Het nieuwe West Coast-kantoor van Biocytogen positioneert het bedrijf om samenwerkingsverbanden aan te gaan en te verdiepen met de ontwikkeling en licentieverlening van nieuwe therapeutische antilichamen afgeleid van Project Integrum, evenals het gebruik van de preklinische contractonderzoeksdiensten en diermodellen van het bedrijf door academische en industriële klanten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen bij Biocytogen
Antilichaamplatform en -activa: BD-Licensing@biocytogen.com
Preklinische modellen en diensten: info@bbctg.com.cn
Media: pr@bbctg.com.cn

Kantooradres in San Francisco:
Biocytogen

611 Gateway Blvd Ste 120,

South San Francisco, CA 94080

Check out our twitter: @NewsNovumpr