21:50 uur 14-12-2023

Tigo Energy doorbreekt mijlpaal van 10 miljoen ingezette MLPE-apparaten

Elke dag monitoren Tigo TS4 MLPE-apparaten in meer dan 100 landen meer dan 1 GWh op moduleniveau voor duizenden klantsystemen, van kilowatt tot megawatt, verspreid over een totaal van 3,5 gigawatt aan totale zonnecapaciteit.

CAMPBELL, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Tigo Energy, Inc. (NASDAQ: TYGO), een toonaangevende leverancier van intelligente oplossingen voor zonne-energie en energieopslag, heeft vandaag aangekondigd dat een zonne-energiebedrijf uit Arizona het 10 miljoenste Tigo TS4-apparaat heeft geïnstalleerd en in bedrijf gesteld. Een zonnesysteem van het onafhankelijke, in Arizona gevestigde Sunny Energy, dat fungeert als een van de meer dan 100.000 zonne-installaties die gebruik maken van apparaten uit de Tigo TS4-serie, is nu de thuisbasis van de 10 miljoenste TS4 die is ingezet.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Technica Communications

Cait Caviness

E-mail: tigoenergy@technica.inc

Check out our twitter: @NewsNovumpr