09:30 uur 14-12-2023

Future of COMPUTING komt eraan – Op CES 2024 zal GIGABYTE belangrijke innovaties voorstellen die door AI aangestuurde, duurzame doorbraken versnellen

TAIPEI–(BUSINESS WIRE)– GIGABYTE Technology, een IT-pionier die de aandacht toespitst op het bevorderen van wereldwijde industrieën via cloud en AI computersystemen, en het verbeteren van gebruikerservaringen met hardware-innovatie, komt naar CES (Booth #9637, North Hall, Las Vegas Convention Center) met het thema “Future of COMPUTING” dat bedoeld is om productprestaties te belichten die successen mogelijk maken in een milieubewust tijdperk aangestuurd door AI.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231212116956/nl/

GIGABYTE is carrying forward its booth theme, “Future of COMPUTING” from COMPUTEX to CES 2024. (Photo: One of the highlights – AI/HPC servers)

GIGABYTE is carrying forward its booth theme, “Future of COMPUTING” from COMPUTEX to CES 2024. (Photo: One of the highlights – AI/HPC servers)

GIGABYTE zal er aantreden met productenline-ups die de transformatie van het technologielandschap in een stroomversnelling brengen. Door massaal computerresources van de cloud en datacenters aan de edge en eindgebruikers te leveren, zorgen de innovatieve producten van GIGABYTE voor soepele activiteiten en snellere time-to-insight voor bedrijven en experts in diverse markten, waarbij ook voor consumenten een aangename, onderdompelende ervaring wordt geboden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media: Michael Pao brand@GIGABYTE.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr