21:30 uur 10-01-2024

GIGABYTE onthult AI-pareltjes op CES 2024: Baanbrekende AI/HPC-servers, groene technologie, AIoT en krachtpatsers voor games

TAIPEI–(BUSINESS WIRE)– GIGABYTE Technology, een IT-pionier die de aandacht toespitst op het bevorderen van wereldwijde industrieën via cloud en AI computersystemen, en het verbeteren van gebruikerservaringen met hardware-innovatie, staat met zijn geavanceerde AI/HPC-serverserie in het middelpunt van de belangstelling op CES 2024. Blikvangers zijn de servers die AMD Instinct™ MI300A APU, NVIDIA Grace Hopper Superchip en NVIDIA HGX H100 8-GPU ondersteunen. Deze nieuwe chips van industrieleiders zijn ontworpen om de exponentiële groei van AI aan te kunnen. Ze beheren razendsnelle modelparameters en datasets en stellen daarmee een nieuwe norm in het AI-landschap.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240109148734/nl/

GIGABYTE's presentation at CES includes cutting-edge AI/HPC servers, servers for advanced data centers, green computing solutions, AIoT, and AI-powered flagship computers, embodying the booth theme "Future of COMPUTING". (Photo: Business Wire)

GIGABYTE’s presentation at CES includes cutting-edge AI/HPC servers, servers for advanced data centers, green computing solutions, AIoT, and AI-powered flagship computers, embodying the booth theme “Future of COMPUTING”. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media: Michael Pao brand@GIGABYTE.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr