11:08 uur 14-12-2023

Fujirebio en Sysmex tekenen overeenkomst voor de levering van grondstoffen voor reagentia op het gebied van immunoassays

TOKYO & KOBE, Japan–(BUSINESS WIRE)– Fujirebio Holdings, Inc. (President & CEO: Goki Ishikawa) en Sysmex Corporation (President: Kaoru Asano) hebben vandaag aangekondigd dat ze een overeenkomst hebben gesloten voor de wederzijdse levering van grondstoffen voor reagentia die beide bedrijven in eigendom hebben (“de Overeenkomst”). De overeenkomst is gebaseerd op een basiscontract voor zakelijke samenwerking op het gebied van immunoassays*1 waar beide bedrijven in oktober 2023 hun handtekening onder zetten.

In oktober 2023 sloten Fujirebio en Sysmex een basisovereenkomst voor zakelijke samenwerking op het gebied van immunoassays, met als doel de samenwerking te bevorderen om hun wereldwijde expansie te versnellen en bij te dragen aan de ontwikkeling en vooruitgang van immunoassays.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor media:

Public Relations Section, Public Relations/Sustainability Department,

H.U. Group Holdings, Inc.

Telefoon: +81-3-6279-0884

E-mail: pr@hugp.com

Voor investeerders en analisten:

IR/SR Dept.

Telefoon: +81-3-5909-3337

E-mail: ir@hugp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr