19:22 uur 14-12-2023

Egypte anders: een award-winnende en veilige bestemming met heel wat nieuwe aanbiedingen

Het land, dat door de Lonely Planet als bestemming met de beste prijs-kwaliteitverhouding is erkend, verwacht een recordaantal bezoekers in 2023. Om deze trend volgend jaar verder te zetten, worden er nieuwe openingen van nieuwe historische sites en resorts gepland.

LONDON & NEW YORK & DELHI & AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Onvergetelijke avonturen, interessante ervaringen en warme zon: de award-winnende vakantiehotspot van Egypte biedt deze winter iets voor alle reizigers. Terwijl de winterkou zich opdringt en de wereld reikhalzend naar het vakantieseizoen uitkijkt, bewijst het land aan de Nijl een fascinerende en betaalbare bestemming te zijn voor een wintervakantie in de zon.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231213240792/nl/

Egypt's beachfront beauty (Photo: Business Wire)

Egypt’s beachfront beauty (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Maria Linul – Senior accountmanager

Media consulta International Holding AG

Tel: +49 30 65000-410

E-mail: m.linul@mcgroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr