17:32 uur 14-12-2023

Brenus Pharma sluit zich bij de PSCC (Paris Saclay Cancer Cluster) aan om samen te werken aan de kern van innovatie in oncologie

LYON, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Brenus Pharma heeft zich aangesloten bij de Paris Saclay Cancer Cluster (PSCC), de eerste nationale Onco-cluster. Dit lidmaatschap positioneert Brenus in het brandpunt van het Europese initiatief om innovatie in oncologie te versnellen en te valoriseren.

Als inaugurale begunstigde van het France 2030 NextGenerationEU-programma vertegenwoordigt PSCC een paradigmaverschuiving in het tempo en de anticipatie van oncologische vorderingen. Vanuit de wil om de voorspelbaarheid en efficiëntie van kankeronderzoek te verbeteren, bevordert PSCC samenwerking binnen wetenschappelijke, medische en industriële gemeenschappen, waarbij bevoorrechte toegang tot geavanceerde middelen wordt geboden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

BRENUS

contact@brenus-pharma.com
+ 33 (0)7 87 76 87 72

Check out our twitter: @NewsNovumpr