21:31 uur 22-01-2024

Brenus Pharma, winnaar van de oproep tot voorstellen ‘Innovations in Biotherapies and Bioproduction for France 2030’, ontvangt € 5 miljoen euro voor zijn antikankervaccin-immunotherapie

LYON, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Brenus Pharma kondigt de financiering van bijna 5 miljoen euro aan voor zijn STC-1010-project als winnaar van de oproep tot voorstellen ‘Innovations in Biotherapy and Bioproduction‘ uit Frankrijk voor 2030. Deze steun wordt namens de Franse overheid beheerd door Bpifrance en heeft tot doel de uitmuntendheid in biotherapieonderzoek te katalyseren en te behouden, en maakt Brenus Pharma tot een van de belangrijkste spelers van de Franse biotherapie.

STC-1010: Een proteomics-geleide cellulaire immunotherapie om kankerterugval te bestrijden.

Brenus Pharma heeft het antikankervaccin STC-1010 ontwikkeld, gericht tegen uitgezaaide colorectale kanker (mCRC), de op één na belangrijkste oorzaak van kankersterfte wereldwijd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie

Marion BRUN – Communication Manager | mbrun@brenus-pharma.com | (+33) 787768772

https://www.brenus-pharma.com/ | france2030.gouv.fr | https://www.gouvernement.fr/agence-innovation-sante | @SGPI_avenir

www.Bpifrance.frwww.presse.bpifrance.fr – Volg ons op X (ex-Twitter) : @Bpifrance – @BpifrancePresse

Check out our twitter: @NewsNovumpr