18:04 uur 12-12-2023

ExaGrid erkend in de Gartner® Marktgids voor Enterprise Backup Storage Appliances

ExaGrid vermeld als Representative Vendor in rapport

MARLBOROUGH, Mass.–(BUSINESS WIRE)– ExaGrid®, de enige Tiered Backup Storage-oplossing in de sector, heeft vandaag aangekondigd dat het is vermeld als Representative Vendor in de Gartner Marktgids voor Enterprise Backup Storage Appliances van november 2023.

Organisaties kunnen een Marktgids gebruiken om te begrijpen hoe de status van een opkomende markt aansluit bij toekomstige plannen. Aangezien Gartner meer dan 100 Marktgids-onderzoeksnotities heeft gepubliceerd, kunnen IT- en strategische leiders bovendien een breed beeld krijgen van veel markten, inclusief volwassen en kleinere markten, in een gemakkelijk te lezen opmaak.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Mary Domenichelli

ExaGrid

mdomenichelli@exagrid.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr