17:23 uur 06-12-2023

Kaneka neemt Japan Medical Device Technology over

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– Kaneka Corporation (hoofdzetel: Minato-ku, Tokio; voorzitter: Minoru Tanaka)(TOKYO:4118) heeft op 30 november 2023 alle aandelen verworven van Japan Medical Device Technology Co., Ltd. (hoofdzetel: Kamimashiki-gun, Kumamoto; voorzitter: Shuzo Yamashita) (hierna aangeduid als JMDT), een ontwikkelaar en fabrikant van medische hulpmiddelen, waardoor JMDT volledig in haar handen komt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231206780314/nl/

Stent before expansion (Photo: Business Wire)

Stent before expansion (Photo: Business Wire)

Kaneka produceert en verkoopt endovasculaire katheters, hulpmiddelen die gebruikt worden voor de behandeling van hartaandoeningen, perifere vaataandoeningen en cerebrovasculaire aanduidingen. Meer bepaald heeft het plaatsen van stents voor de behandeling van kransslagaderaandoeningen zoals atherosclerose een markt die in Japan 30 miljard yen waard is, en Kaneka beoogt om haar activiteiten in dit domein verder uit te breiden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

KANEKA CORPORATION

Afdeling Investeerders & Public Relations

Chika Harada

Info_Pro@kaneka.co.jp

Check out our twitter: @NewsNovumpr