06:46 uur 19-01-2023

Kaneka breidt GMP-productiecapaciteit voor mRNA in Kaneka Eurogentec S.A uit

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– Kaneka Corporation (hoofdkantoor: Minato-ku, Tokio; President: Minoru Tanaka) (TOKIO:4118) heeft besloten om haar GMP*1-productiecapaciteit voor mRNA*2 in Kaneka Eurogentec S.A. (hoofdkantoor: Luik, België; President: Lieven Janssens), een groepsonderneming in Europa die volledig eigendom is van het bedrijf, te verhogen. We zijn van plan om de operationele activiteiten vanaf eind 2023 sequentieel te starten met een kapitaalinvestering van JPY 2 miljard en een vergroting van productiecapaciteit tot ongeveer 5 keer de huidige capaciteit. Kaneka Eurogentec S.A. groeit daarmee als toonaangevend bedrijf op het gebied van biofarmaceutische CDMO*3 verder uit, in reactie op de grote wereldwijde vraag naar mRNA.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230118006045/nl/

Kaneka Eurogentec S.A. building (Photo: Business Wire)

Kaneka Eurogentec S.A. building (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

KANEKA CORPORATION

Afdeling Investors & Public Relations

Chika Harada

Info_PRoffice@kaneka.co.jp

Check out our twitter: @NewsNovumpr