13:00 uur 05-12-2023

TreviPay introduceert een alles-in-één betaaloplossing voor het accepteren van nettotermijnen en kaartbetalingen bij de kassa

TreviPay blijft loyaliteitsopbouwende technologie uitbreiden voor alle handelaren om de betaalervaring te perfectioneren

OVERLAND PARK, Kan.–(BUSINESS WIRE)– TreviPay, het wereldwijde B2B-betalings- en factureringsnetwerk, heeft vandaag een reeks technologische functies vrijgegeven die handelaren kunnen helpen bij het opbouwen van ervaringsgerichte loyaliteit met zakelijke kopers, zoals TreviPay’s nieuwe alles-in-één betaaloplossing. Door betaalkeuze, gemak en maatwerk te bieden, kunnen handelaren in verschillende sectoren, waaronder de detailhandel, de horeca en de productiesector, TreviPay’s technologie gebruiken om wrijving te verminderen en loyaliteit op te bouwen in alle stadia van het aankoopproces.

Recent onderzoek van TreviPay onthulde het belang van betaalkeuzes voor een geoptimaliseerde ervaring van nieuwe en terugkerende kopers. 86% van de wereldwijde zakelijke kopers gaf aan dat zij het belangrijk vinden om te kunnen betalen met de betaalmethode van hun voorkeur.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alissa Clayton

The Fletcher Group

647.390.9085

alissa@fletchergroupllc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr