11:02 uur 04-12-2023

AIT Worldwide Logistics neemt Europese life sciences-specialist Mach II Shipping Ltd over

De overeenkomst omvat een wereldwijd partnernetwerk en zeer geaccrediteerde locaties in Nederland en het Verenigd Koninkrijk

ITASCA, Ill.–(BUSINESS WIRE)– AIT Worldwide Logistics, een wereldwijde leider op het gebied van supply chain-oplossingen, heeft Mach II Shipping Ltd overgenomen, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde expediteur gespecialiseerd in de wereldwijde distributie van farmaceutische producten en aanverwante producten. De deal omvat naast een wereldwijd netwerk van life sciences-partners ook een dochteronderneming in Nederland.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231204314645/nl/

Ultra-low temperature freezer farm units at Mach 2 Pharmafreight's Netherlands facility. (Photo: Business Wire)

Ultra-low temperature freezer farm units at Mach 2 Pharmafreight’s Netherlands facility. (Photo: Business Wire)

Volgens de Executive Vice President, Life Sciences van AIT, Chris Amberg, heeft het verworven bedrijf (algemeen bekend als Mach 2 of Pharmafreight) een reputatie opgebouwd voor extreem hoogwaardige verzendoplossingen in de veeleisende life sciences-industrie, inclusief transportprogramma’s voor klinische proeven, actieve farmaceutische ingrediënten (API’s), farmaceutische machines en eindproducten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Matt Sanders

Public Relations Manager

+1 (630) 766-8300

msanders@aitworldwide.com

800-669-4AIT (4248)

www.aitworldwide.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr