13:04 uur 06-02-2024

AIT Worldwide Logistics voltooit overname van Lubbers Logistics Group

Strategische overeenkomst positioneert AIT als belangrijke speler in de Europese wegvervoer- en energiesectoren

ITASCA, Ill.–(BUSINESS WIRE)– AIT Worldwide Logistics, een toonaangevende leverancier van wereldwijde supply chain-oplossingen, heeft de overname afgerond van Lubbers Logistics Group, een Europees logistiek bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige, complexe en tijdgevoelige transportdiensten. De overeenkomst, voor het eerst aangekondigd op 17 november 2023, breidt het wereldwijde bereik van AIT uit en verbetert zijn aanbod in de sectoren wegtransport en energielogistiek.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240206411928/nl/

With the finalized acquisition of Lubbers Logistics Group, more than 350 new teammates in 18 offices join AIT's European network (Graphic: Business Wire)

With the finalized acquisition of Lubbers Logistics Group, more than 350 new teammates in 18 offices join AIT’s European network (Graphic: Business Wire)

Met het hoofdkantoor in Schoonebeek, Nederland, en met meer dan 350 werknemers verspreid over negen wegtransportknooppunten en negen vrachtlocaties, breidt de overname van Lubbers het uitgebreide Europese netwerk van AIT verder uit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Matt Sanders

Public Relations Manager

+1 (630) 766-8300

msanders@aitworldwide.com

AIT Worldwide Logistics, Inc.

800-669-4AIT (4248)

www.aitworldwide.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr