17:18 uur 29-11-2023

FuturMaster lanceert ‘Forecast at Scale’: introductie van een nieuw tijdperk in vraagplanning

 

BOULOGNE-BILLANCOURT, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– FuturMaster, een leider op het gebied van Supply Chain Planning-oplossingen, onthult vandaag zijn baanbrekende innovatie, ‘Forecast at Scale’. Door Machine Learning te combineren met een ongekende capaciteit voor het verwerken van enorme datasets, stelt ‘Forecast at Scale’ bedrijven in staat de volatiliteit te verminderen door de vraag dichter bij de consument te brengen. Er wordt ook rekening gehouden met externe variabelen die van invloed zijn op de vraag, zoals het weer, evenementen en sociale trends.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231128173780/nl/

FuturMaster Launches 'Forecast at Scale': Introducing A New Era in Demand Planning (Photo: FuturMaster)

FuturMaster Launches ‘Forecast at Scale’: Introducing A New Era in Demand Planning (Photo: FuturMaster)

‘Forecast at Scale’-technologie markeert een transformerende verandering in het gebruik van data dichter bij de consument, die in de huidige praktijk vaak onderbenut worden. Het stelt bedrijven in staat deze data te benutten als een strategische troef, waardoor de ROI aanzienlijk wordt verbeterd en een concurrentievoordeel wordt geboden bij datagestuurde besluitvorming.

Gilles Lefebvre, Chief Product and R&D Officer bij FuturMaster, verklaart: “We zijn verheugd om ‘Forecast at Scale’ van FuturMaster te introduceren, een innovatie die de vraagplanning opnieuw definieert en aansluit bij onze visie om bedrijven te helpen de complexiteit van hun supply chain te ‘ontketenen’ en deze om te zetten in een concurrentievoordeel. Te midden van het huidige volatiele en onzekere zakelijke landschap zorgt ‘Forecast at Scale’ ervoor dat bedrijven kunnen bloeien.”

Belangrijkste kenmerken van ‘Forecast at Scale’:

  • Verbeterde Big Data-verwerking: combineert gedistribueerde opslag en massaal parallelle verwerking om grote datavolumes efficiënt te verwerken.
  • Dynamisch systeem voor de selectie van voorspellingsmodellen: dit systeem categoriseert producten en locaties op basis van specifieke verkooppatronen, zoals seizoensgebonden, stationair of discreet. Vervolgens selecteert het voor elke categorie een op maat gemaakte pool van prognosemodellen. Met behulp van kunstmatige intelligentie bepaalt en past het systeem automatisch het meest geschikte voorspellingsmodel voor elk product en elke locatie toe, waardoor een optimale prognosenauwkeurigheid en -efficiëntie worden gegarandeerd.
  • AI-gestuurde integratie van externe variabelen: maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om relevante externe variabelen autonoom te beoordelen en op te nemen in de analyse voor elk product en elke locatie op basis van het verkooppatroon. Transformeert relevante onbewerkte gegevens in bruikbare inzichten, waardoor een uitgebreid beeld ontstaat van de prestaties van elk product en elke locatie en de nauwkeurigheid van de prognoses wordt verbeterd.
  • Realtime OLAP- en aanpassingsmogelijkheden: maakt onmiddellijke analyses en snelle prognose-aanpassingen mogelijk, zelfs met grote datasets, waardoor flexibelere en weloverwogenere bedrijfsstrategieën mogelijk worden.

De Bloom Demand Planning van FuturMaster, nu uitgebreid met ‘Forecast at Scale’, is beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande klanten en markeert een nieuwe mijlpaal wat betreft de inzet van FuturMaster voor het stimuleren van innovatie in supply chain-planning.

Voor meer informatie kunt u de livesessie van FuturMaster bekijken door hier te klikken of naar www.futurmaster.com te gaan.

Over FuturMaster:

FuturMaster is een toonaangevende softwareleverancier die gespecialiseerd is in Supply Chain Planning- en Trade Promotion Management & Optimization (TPx)-oplossingen. FuturMaster wordt erkend als onderdeel van Gartner’s Magic Quadrant en staat bekend om zijn innovatieve aanpak om bedrijven te helpen bij het navigeren door de complexiteit van supply chain-planning. Het Bloom-platform helpt bedrijven bij het ‘ontketenen’ van de complexiteit van de supply chain om groei, wendbaarheid, veerkracht en prestaties te stimuleren. Ga voor meer informatie naar www.futurmaster.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer media-informatie contact op met:
Nairi Kurdoghlian, VP Marketing bij FuturMaster

E-mail: nkurdoghlian@futurmaster.com
Tel.: +33 (0)7 61 61 97 43

Check out our twitter: @NewsNovumpr