07:07 uur 18-10-2023

FuturMaster verbetert de beveiliging en weerbaarheid van zijn Bloom-platform voor het plannen van de toeleveringsketen met het AWS FTR-certificaat

BOULOGNE-BILLANCOURT, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– FuturMaster is verheugd om aan te kondigen dat zijn Bloom-platform het AWS Foundational Technical Review (FTR)-certificaat heeft gekregen. Deze belangrijke prestatie onderstreept de toewijding van FuturMaster aan technische uitmuntendheid en robuuste normen voor zijn platform voor het plannen van de toeleveringsketen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231012451919/nl/

FuturMaster verbetert de beveiliging en veerkracht van zijn Bloom Supply Chain Planning Platform met de AWS FTR-certificering (Photo: FuturMaster)

FuturMaster verbetert de beveiliging en veerkracht van zijn Bloom Supply Chain Planning Platform met de AWS FTR-certificering (Photo: FuturMaster)

In een tijdperk van toenemend gebruik van cloudgebaseerde oplossingen, onderstreept het FTR-certificaat, een uitbreiding van AWS Well-Architected Review, het cruciale belang van beveiliging en weerbaarheid. Het certificaat dat speciaal werd ontworpen voor SaaS en clouddiensten identificeert niet alleen mogelijke kwetsbaarheden, maar controleert ook of FuturMaster de best practices van AWS naleeft, waardoor Bloom-gebruikers van een veiligere ervaring kunnen genieten.

Dit certificaat verbetert ook de aanwezigheid van FuturMaster op de “Partner Search” van AWS waardoor zijn positie als betrouwbare partner wordt versterkt.

Julien Chidiack, Chief Cloud Officer bij FuturMaster, licht toe: “Deze mijlpaal is een bewijs van de toewijding en expertise van ons team. Naarmate we verder samenwerken met AWS, onze gewenste Cloudpartner, blijven we ons inzetten om het voortouw te nemen bij het creëren van innovatieve oplossingen voor een verbeterde planning van de toeleveringsketen.”

Voor meer informatie over de oplossingen van FuturMaster en de recente FTR-certificatie, ga naar www.futurmaster.com.

Over FuturMaster:

FuturMaster is een toonaangevende softwareleverancier gespecialiseerd in geavanceerde oplossingen voor de planning van de toeleveringsketen en het beheer en de optimalisatie van handelsbevordering (Trade Promotion Management & Optimization; TPx). Met meer dan 600 klanten in alle sectoren, helpt FuturMaster bedrijven de inherente complexiteit van hun toeleveringsketen te ‘ontketenen’ om deze in concurrentievoordelen om te zetten. Het Bloom-platform van FuturMaster combineert technologie, gegevens, en zakelijke expertise om de meest geschikte oplossingen te leveren die groei, flexibiliteit, weerbaarheid en prestatie bevorderen.

Over AWS

Amazon Web Services (AWS) is ‘s werelds meest uitgebreide en gebruikte cloud. Het biedt 200 volledig functionele services van datacenters wereldwijd. Miljoenen klanten—waaronder de snelst groeiende start-ups, grootste bedrijven, en toonaangevende overheidsinstellingen maken gebruik van AWS om de kosten te verlagen, flexibeler te worden en sneller te innoveren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer media-informatie contact op met:
Htet Aung Kyaw, Regional Campaign Manager bij FuturMaster

E-mail:htet.aung.kyaw@futurmaster.com
Tel: +33(0)760014622

Check out our twitter: @NewsNovumpr