17:32 uur 24-11-2023

Lineage breidt de aanwezigheid in Europa uit met inhuldiging van nieuwe regionale zetel in Warschau, in Polen

Lineage versterkt haar belang in centraal Oost-Europa met de lancering van haar nieuwe kantoor in Warschau na de overname van Pago

WARSCHAU, Polen–(BUSINESS WIRE)– Lineage, een van ‘s werelds belangrijkste providers van industriële REIT’s met gecontroleerde temperatuur en geïntegreerde oplossingen, opende vandaag haar nieuwe hoofdzetel voor centraal Oost-Europa in Warschau, in Polen. Het nieuwe kantoor versterkt de aanwezigheid van Lineage in de regio, na de overname door het bedrijf en de naamsverandering van Pago sp. z o.o. (“Pago”), een vooraanstaande provider van logistiek voor opslag, distributie en transport in Polen, in 2020.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231124144944/nl/

New Lineage headquarters in Warsaw (Photo: Business Wire)

New Lineage headquarters in Warsaw (Photo: Business Wire)

De zet met de opening van ons hoofdkantoor voor centraal Oost-Europa versterkt Lineage’s focus op het stroomlijnen van de voedingstoeleveringsketen in Europa, waarbij klanten een volledige oplossing worden aangeboden voor het vervoeren van hun producten in heel Europa en daarbuiten, wat de werkingsefficiëntie aanzienlijk verbetert. Via het aanwenden van geavanceerde oplossingen voor de koude keten en een strategisch gepositioneerd netwerk van faciliteiten in belangrijke Europese havens, zoals Spanje, Italië en Frankrijk, beoogt Lineage de verplaatsing van voedingsproducten binnen de toeleveringsketen met gecontroleerde temperatuur te verbeteren.

“De opening van het nieuwe kantoor in Warschau markeert een belangrijke verbintenis met centraal Oost-Europa en de omliggende regio’s,” zegt Harld Peters, voorzitter van Lineage Europe. “De opening van het kantoor in Warschau is de nieuwste stap om ons sterker te maken om servicenormen op te krikken en capaciteiten te bevorderen in de toeleveringsketen met gecontroleerde temperatuur ten dienste van klanten in heel Europa.”

“Gezien Polen als de zesde grootste voedselproducent in de Europese Unie geldt, zal ons netwerk in deze regio klanten toegang bieden tot een ontwikkelde markt met geavanceerde technologieën,” voegt Peters toe.

“Ons kantoor in Warschau weerspiegelt de cruciale rol van Polen als poort naar centraal Oost-Europa en een cruciale markt voor de verplaatsing van producten in Europa,” benadrukt Daniel Chudzik, regionale vicevoorzitter Operations, Central & Eastern Europe bij Lineage. “Het stelt ons in staat om de vereisten van onze klanten beter te beantwoorden en om ze op efficiënte wijze met de mondiale markt te verbinden.”

Momenteel exploiteert Lineage een robuust netwerk van meer dan 70 faciliteiten voor de koude keten in 11 landen in Europa, waaronder zes faciliteiten in Polen.

Over Lineage

Lineage is een van de belangrijste providers van industriël REIT’s met gecontroleerde temperatuur en geïntegreerde oplossingen ter wereld, met een internationaal netwerk van meer dan 400 strategisch gelegen faciliteiten, goed voor in totaal meer dan 2,5 miljard kubieke voet capaciteit in landen in Noord-Amerika, Europa en Azië-Stille Oceaan. Door vooraanstaande sectorexpertise te koppelen in end-to-end logistieke oplossingen en innovatieve technologie, werkt Lineage samen met de grootste voeding- en drankenbedrijven ter wereld om de efficiëntie van distributie te vergroten, duurzaamheid te verbeteren, afval in de voedingsketen te minimaliseren en, het belangrijkste van allemaal, te helpen om de wereld van voedsel te voorzien. Ter erkenning van de toonaangevende innovaties en initiatieven ten behoeve van duurzaamheid die het bedrijf voert, werd Lineage drie jaar op rij genomineerd als een CNBC Disruptor 50 Company, tweemaal genomineerd als een US Best Managed Company, genbmineerd als de nr. 1 Data Science Company, en 23e in het algemeen op de lijst van Fast Company van de ‘World’s Most Innovative Companies’, en het werd opgenomen in de ‘Change the World’-lijst van Fortune. (www.onelineage.com)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lineage
Nina Bosch

+31 6 81938713

nbosch@onelineage.com

MWW
Alizia Walker

+447916569156

lineage@mww.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr