17:12 uur 21-11-2023

Echoworx verkrijgt AWS Qualified Software-certificering voor cloudgebaseerde oplossing voor de versleuteling van e-mail

Echoworx heeft met succes de Amazon Web Services (AWS) Foundational Technical Review ondergaan, hetgeen een verdere vertrouwenswaarborg biedt voor toonaangevende internationale ondernemingen.

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Echoworx, pionier op het gebied van cloudgebaseerde e-mailversleuteling, maakt met trots bekend dat het bedrijf de Qualified Software-certificering van Amazon Web Services (AWS) heeft verkregen voor alle operationele AWS-centra van het bedrijf, onder andere in Duitsland, Canada, de VS, het VK en Ierland. Deze certificering is toegekend nadat het bedrijf met succes de AWS Foundational Technical Review (FTR) heeft ondergaan.

De AWS FTR stelt AWS-partners in staat eventuele risico’s in hun producten of oplossingen te identificeren en te verhelpen. Zodoende wordt gewaarborgd dat de producten en oplossingen van AWS Partners voldoen aan specifieke vereisten met betrekking tot beveiliging, betrouwbaarheid en operationele topkwaliteit, zoals vastgelegd in het AWS Well-Architected Framework.

De FTR onderstreept het belang van softwareleveranciers die gebruik maken van het AWS-platform. Het uitgebreide klantennetwerk van Echoworx, waarvan toporganisaties van over de hele wereld deel uitmaken, vertrouwt op robuuste beveiligingsmonitoring en effectief beheer van alle controlegebieden die worden geëvalueerd in een FTR. Een waarborg van een derde partij is op dit gebied een vereiste.

“De digitale wereld verandert voortdurend en de behoefte aan betrouwbare becherming van leveranciers en processen is sterk toegenomen,” aldus Michael Ginsberg, CEO van Echoworx. “Dit geldt bij uitstek voor de Fortune 100-bedrijven in onze klantenkring.”

Ginsberg vervolgt: “Het vervult ons met trots dat AWS Qualified Software nu is toegevoegd aan ons groeiende portfolio van beveiligingscertificeringen, naast andere certificeringen als WebTrust, SOC 2, PCI en Microsoft- en Apple Root Member-certificeringen. Dit, in combinatie met onze toetreding tot het AWS Partner Network, onderstreept onze doorlopende toewijding tot de bescherming van de gegevens van onze klanten en de voortdurende versterking van onze beveiligingsmaatregelen.”

De cloudgebaseerde service van Echoworx voor de versleuteling van e-mail en documenten biedt een veilig en aanpasbaar platform voor het beveiligen van gevoelige communicatie. Deze nieuwste validatie onderstreept de nimmer afhoudende toewijding van Echoworx tot het bieden van een uitstekende klantervaring met een sterke focus op beveiliging en operationele topkwaliteit.

OVER ECHOWORX

Echoworx is een wereldwijd vertrouwde leverancier van diensten voor de bescherming van e-mailgegevens. Het bedrijf biedt een aanpasbaar versleutelingsplatform dat een soepele beveiliging biedt voor zowel particulieren als bedrijven. Met een deskundig team van leidinggevenden biedt Echoworx toonaangevende organisaties de mogelijkheid om naadloos beschermde e-mails en documenten te delen vanaf elk apparaat of elke locatie, zonder concessies te doen aan de privacy of de veiligheid. Toonaangevende bedrijven in meer dan 30 landen over de hele wereld vertrouwen op Echoworx voor het leveren van geavanceerde diensten voor de beveiliging van digitale communicatie. Zie www.echoworx.com voor meer informatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lorena Magee, Chief Marketing Officer media@echoworx.com +1 416 226-8600

Check out our twitter: @NewsNovumpr