13:59 uur 15-12-2022

Echoworx sluit zich aan bij het Alliance Partner-programma van Mimecast en vereenvoudigt de Cyber Resiliency

Echoworx integreert naadloos met producten van Mimecast Email Security en biedt een slimmere, eenvoudigere en modernere aanpak voor het versleutelen van bedrijfsbrede e-mail.

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Echoworx, een marktleider in versleuteling van e-mail en verklaringen in de cloud, kondigde vandaag aan dat zij zich hebben aangesloten bij het Cyber Alliance Program van Mimecast met een nieuwe strategische integratie die sterke encryptiebescherming op bedrijfsniveau biedt.

Introductie

Door integratie van de cloud-native e-mailbeveiliging van Mimecast met het aanpasbare aanbod van Echoworx voor e-mailversleuteling kunnen organisaties innovatieve en veilige digitale bedrijfsprocessen mogelijk maken.

Context

“De evolutie van cyberbeveiligingsbedreigingen en zakelijke realiteiten drijft klanten ertoe hun beveiligingsoplossingen en -ervaringen te moderniseren, en het is van het grootste belang dat we voortdurend nieuwe en opkomende adoptiebarrières voor onze klanten aanpakken”, zegt Jules Martin, vice president, ecosystemen en allianties bij Mimecast. “De integratie van Echoworx met Mimecast maakt encryptie tot een centraal onderdeel van veilige bedrijfsprocessen en biedt uitgebreide bescherming van e-mailgegevens.

Echoworx ondersteunt acht verschillende aflevermethoden, 27 talen en zeven verificatieopties, waardoor de complexiteit voor gebruikers wordt weggenomen, de naleving van de regelgeving wordt gewaarborgd en verzenders meer controle krijgen. Door de integratie met Mimecast blijft Echoworx de veiligheid en bruikbaarheid bieden die noodzakelijk zijn voor moderne bedrijfspraktijken.

“Het bieden van een veilige oplossing zonder de klantervaring te ingewikkeld te maken heeft de hoogste prioriteit”, zegt Rosario Perri, vice president channels EMEA bij Echoworx. “Het is cruciaal om gebruik te maken van vertrouwde beveiligingsplatforms zoals die van Echoworx en Mimecast die ondernemingen in staat stellen gebruiksgemak te behouden en tegelijkertijd de beveiligingsprotocollen te moderniseren.”

Afsluiting

Organisaties die op zoek zijn naar een oplossing die e-mailversleuteling biedt voor een groot aantal toepassingen, een snelle en eenvoudige implementatie en een gebruiksvriendelijke ervaring, wenden zich tot geïntegreerde oplossingen. Door deze strategische alliantie met Mimecast toont Echoworx zijn verdere inzet om wereldwijde ondernemingen in zowel de private als de publieke sector niet alleen een product, maar de allerbeste beveiliging te bieden.

Over Echoworx

Echoworx beschermt de privacy van mensen en bedrijven over de hele wereld door de bescherming van e-mailgegevens eenvoudiger te maken. Hun schaalbare, gebruiksvriendelijke en configureerbare oplossingen voor cloudbeveiliging en e-mailversleuteling zijn door ondernemingen in meer dan 30 landen overgenomen. Hun gepassioneerde encryptie-experts veranderen voor toonaangevende organisaties, die begrijpen dat het loont om veilig te zijn, communicatiechaos in orde. www.echoworx.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lorena Magee, Hoofd Marketing media@echoworx.com +1 416 226-8600

Check out our twitter: @NewsNovumpr