17:59 uur 09-11-2023

Dreamstime lanceert Wallpaper-app

NASHVILLE, Tenn.–(BUSINESS WIRE)– Dreamstime, ‘s werelds grootste community van stockfoto’s, heeft onlangs zijn nieuwste app, Dreamstime Wallpapers, gelanceerd, een fantastische verzameling wallpapers met zorgvuldig uitgekozen en op maat gemaakte premium stockfoto’s om mobiele schermen te verlevendigen. De app is nu beschikbaar voor Android en wordt binnenkort gelanceerd voor IOS.

De Dreamstime Wallpapers-collectie telt momenteel meer dan 12.000 titels, en er worden wekelijks honderden nieuwe, verbazingwekkende wallpapers toegevoegd. Dreamstime schat dat er tot het einde van het jaar meer dan 30.000 in deze speciale bibliotheek aanwezig zijn. De selectie is gebaseerd op AI-ondersteunde menselijke beoordeling en de inhoud omvat verschillende onderwerpen en stijlen, van vakantiegerelateerd, natuur, ruimte, dieren, landschappen en stilleven, tot abstract, minimalistisch en geometrisch.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Carmen Pietraru

pr@dreamstime.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr