10:35 uur 03-02-2023

Dreamstime bereikt mijlpalen van 200 miljoen online bestanden en 1 miljoen deelnemers

NASHVILLE, Tennessee–(BUSINESS WIRE)– Dreamstime, ‘s werelds grootste stockfoto-gemeenschap, maakte vandaag bekend dat er 200 miljoen online beelden zijn geüpload door haar nu 1 miljoen leden tellende gemeenschap. Om deze twee belangrijke mijlpalen te vieren, zal Dreamstime een reeks foto- en blogwedstrijden organiseren, met prijzen van $ 36.000 en meer.

Dreamstime nodigt al haar leden uit om vanaf 2 februari deel te nemen aan vier feestelijke opdrachten, die focussen opde beste stockfotografie, illustraties, opnames en muziek. Geregistreerde leden kunnen met Dreamstime media samenwerken om hun verhalen te delen en meedoen aan een blogwedstrijd. Andere feestelijke prijzen zijn, onder andere, een aanbieding voor een pakket van 200 downloads en een speciale jubilieum #LoveDreamstime Valentijnsdag, waarbij alle deelnemers 100 % aan royalties over hun verkopen ontvangen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Carmen Pietraru

pr@dreamstime.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr